Despre noi

CINE SUNTEM?

Firma AMCA VISUAL DESIGN SRL se distinge prin abordarea integrală a nevoilor de promovare și dezvoltare a afacerilor. Înființată în anul 2013 de către un grup de specialiști din diverse domenii de activitate, societatea este rezultatul unei viziuni comune de a oferi soluții inovatoare și personalizate pentru clienți din întreaga gamă a sectorului privat și public.

Cu sediul central în județul Maramureș, zonă strategică pentru regiunea de Nord-Vest, echipa noastră aduce împreună specialiști cu expertiză vastă în management de proiect, achiziții, design grafic, marketing și relații publice, domeniul economic și formare profesională. Această diversitate de competențe permite firmei să ofere servicii cuprinzătoare și adaptate la nevoile specifice ale fiecărui client.

DE CE SĂ NE ALEGI?

De-a lungul anilor, AMCA Visual Design SRL a câștigat încrederea și aprecierea clienților săi prin abordarea orientată către rezultate și angajamentul pentru excelență. Suntem mândri să fim partenerul dumneavoastră în călătoria către succesul afacerii și suntem mereu gata să oferim soluții inovatoare și de încredere pentru nevoile dumneavoastră.

0 +
Ani de Experiență
0 +
Proiecte Depuse
0 +
Cursuri Încheiate
0 +
Clienți Mulțumiți

SUCCESUL CLIENȚILOR NOȘTRI ESTE CARTEA NOASTRĂ DE VIZITĂ