Consultanță accesare fonduri nerambursabile

CE SERVICII ÎȚI OFERIM?

Cu o vastă experiență în domeniul fondurilor nerambursabile, echipa noastră vă poate ghida în procesul de identificare și accesare a resurselor financiare disponibile pentru proiectele dumneavoastră. De la elaborarea planurilor de afaceri până la redactarea cererilor de finanțare și gestionarea rapoartelor post-implementare, suntem partenerul dumneavoastră de încredere în obținerea resurselor necesare pentru succesul proiectelor dumneavoastră.

Centrul nostru de consultanță pune la dispoziţia clienților, persoane fizice sau juridice, personal calificat şi echipament modern pentru realizarea următoarelor etape în cadrul elaborării și implementării unui proiect cu finanțare nerambursabilă:

Analiza eligibilităţii și alegerea soluției potrivite

Efectuăm analiza eligibilităţii organizaţiei / proiectului / activităţilor / cheltuielilor din perspectiva unei linii de finanţare active.

Analizăm alternativele de investiţii şi alegem soluţia finală adecvată.

Asistenţă tehnică

Oferim servicii de asistenţă tehnică pentru realizarea de cereri de finanțare, studii de marketing, studii de fezabilitate, planuri de afaceri şi analize financiare (dacă aceste documente sunt solicitate în ghidul de finanţare).

Pregătirea dosarului pentru depunerea proiectului

Pregătim dosarul final pentru depunerea proiectului, conform cerinţelor specifice liniei de finanţare (reguli specifice / know-how / lecţii învăţate din experienţe anterioare).

Elaborarea documentelor necesare

Echipa noastră vă ajută în procesele de elaborare a documentelor specifice proiectelor finanţate din fonduri nerambursabile, în concordanţă cu documentele oficiale şi legislaţia în vigoare.

Consultanță pentru diferite necesități

     Consultanţă în diverse probleme legate de accesarea fondurilor structurale.

Consultanţă pentru înființarea și / sau modificarea de firme.

Consultanţă pentru implementarea proiectelor cu finanţare nerambursabilă: realizarea de dosare de achiziții publice, elaborarea de rapoarte de progres, cereri de prefinanțare, rambursare, plată.